Particulieren

Tegenwoordig ligt het tempo in ons dagelijkse leven erg hoog.  Werk, gezin, zorg voor anderen, hobby’s en sociale contacten, allemaal leuk maar het kan je ook uitputten of stress geven.

Sta jij altijd “aan”of op “standby” en kun je de “off-knop” maar moeilijk vinden? Die batterij moet af en toe wel opgeladen worden, om te zorgen voor een goede balans en nieuwe energie!       

Een Stoelmassage helpt daarbij.

 

De voordelen van een Stoelmassage  op regelmatige basis.

 

  • Gespannen spieren kunnen weer ontspannen. Dit voorkomt “knopen” en stijve spieren.
  • Massage zorgt voor een optimale bloeddoorstroming en door de druk die via de handpalmen wordt uitgeoefend op de meridianen ( energiebanen) worden blokkades opgeheven.
  • Je geest komt tot rust tijdens een massage omdat je je bewust wordt van je lichaam. Je komt in het hier en nu en vergeet even je to-do-lijstje.
  • Het heeft een gunstig effect op de reductie van  stresshormonen  Hierdoor komt je lichaam weer eerder tot rust. Verder maakt je lichaam door de aanraking ook hormonen aan die je een prettig en ontspannen gevoel geven.
  • Na de massage voel je de energie weer stromen en voelt je lichaam en hoofd vrijer.
  • Wie zich regelmatig laat masseren heeft meer energie, voorkomt klachten, heeft een goede focus en blijft productief.

 

 

BONUS: Een Stoelmassage is een welverdiend kado aan jezelf. Het kost je maar 20 minuten van je tijd, wordt door de kleding heen gegeven, maar zorgt ervoor dat je met hernieuwde energie weer verder kunt.

 

Goed om te weten:

 

Voorafgaand aan de stoelmassage worden er een aantal  vragen gesteld over je gezondheid, medicijn gebruik of mogelijke klachten en  contra-indicaties, waardoor er geen of alleen plaatselijke massage mogelijk is. Te denken aan o.a. koorts, infectieziekten, zoals griep of ernstige verkoudheid, chemotherapie, besmettelijke aandoeningen of ontstekingen of zwangerschap.  Bij twijfel, raadpleeg uw huisarts!

 

Op  locatie of bij je  thuis.

 

Heb je iets te vieren of wil je eens een leuke middag of avond met je vriend(inn)en organiseren? Of zoek je een origineel kado?

Een stoelmassage  is dan een mooie ervaring.   Kosten zijn  afhankelijk van het aantal personen, reistijd  en de totale tijdsduur ( min. 2 uur ).

Goach for it verzorgt ook Stoelmassages bij het CVJO, Terborgseweg 20 Doetinchem. 

Wat is er nou leuker dan jezelf of  iemand zo’n fijne en misschien wel totaal nieuwe ervaring te geven!

Voor meer informatie of afspraak neem gerust contact met mij op

Tel: 06- 43 43 37 15 of mail: info@goachforit.nl